Sérült gyerekek korai fejlesztése az iskola elhagyás megelőzése céljából

A Pályázat támogatói                                                                                                                                                                Végrehajtotta

“Sérült gyerekek korai fejlesztése az iskola elhagyás megelőzése céljából”- a Start ONG program által megszervezett a Kaufland Romania által finanszírozott és az Act for tomorrow által létrejött projekt. A projekt összege: 18 370 RON. 

A program célja a gyermekfejlesztés korai elkezdése, a családi készségek erősítése, a gyermek és a család társadalmi integrációjának támogatása. Minőségértékelési szolgáltatások, adaptált terápiás és oktatási szolgáltatások biztosítása a legfiatalabb korosztály számára.

A korai szűrés segítségével időben felismerhető viselkedés és az integráció lehetséges problémái, kiszűrhető a speciális oktatási követelmények szükségessége. A projektben több mint 100 csecsemőt és kisgyermeket fognak értékelni

Az információs, promóciós és szűrési tevékenységek három helyen fognak történni: Nagyvárad, Nagyszalonta és Érmihályfalva, így több mint 300 családot érünk el.