În cadrul proiectului, specialiștii noștri (psihologi, profesori de educație specială) doresc să conștientizeze părinții despre importanța diagnosticării precoce și apoi a terapiei continue cu ajutorul programelor de consiliere, evaluare și sensibilizare parentală și doresc să ajute părinții să proceseze și să acceptă problema copilului lor în timpul întâlnirilor personale.

Proiectul vine în continuarea proiectelor câștigătoare din 2020,2021 proiecte de mare impact, terapia asistată de câine. Interesul crescut pentru această metodă ne motivează să oferim cadrelor didactice posibilitatea cunoașterii mai bine a terapiei asistate de câine….

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow

Oamenii sănătoși ar trebui să acorde mai multă atenție persoanelor cu dizabilități, aceste aspecte și multe altele interesante am dorit să subliniem prin programul de integrare și prin formarea unei comunități constructive….

În cadrul proiectului „Șansă pentru copiii cu autism” finanțat prin Programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow dorim integrarea, recuperarea și valorificarea la maxim a potențialului copiilor cu autism….

În cadrul programului de Nemzeti Újrakezdés Program II.   desfășurat la începutul anului 2022, am putut achiziționa materiale terapeutice moderne utile în cadrul terapiilor logopedice și patru logopezi al instituției au participat la curs de specializare….

În cadrul Programului Nemzeti Újrakezdés Program I., trei profesioniști din instituția noastră au finalizat cursul necesar pentru aplicarea testului de inteligență maghiară Wisc 4 și am putut achiziționa testul de inteligență, varianta maghiară …

Proiectul „Câinii – o șansă pentru copii cu dizabilități” vine în continuarea proiectului câștigător din 2020, un proiect de mare impact, terapia asistată de câine. Terapia asistată de câine este o formă de terapie cu o mare arie de acoperire din punctul de vedere al diversității beneficiarului…

În cadrul programului, specialiștii noștri au participat la instruiri în Ungaria, „Ocupația terapeutică țintită, program de intervenție timpurie în copilărie, ocupații specifice deficienților, logopedie, prevenirea dislexiei, re-educație, autism” și …

„Prevenirea abandonului școlar prin intervenția timpurie corectiva a copiilor cu cerințe educative speciale” , proiect câștigat în cadrul programului StartONG, implementat de Asociația Act for Tomorrow și finanțat de Kaufland România.

Autismul este o afecţiune considerată drept una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei, mai frecventă decât cancerul, diabetul şi sindromul Down. Statisticile internaţionale ne arată că …

Terapie cu sistemul de senzori Soundbeam – Program MOL pentru sănătatea copiilor , ed. 2018, Proiect European , proiect câștigat in octombrie 2018.

Terapie prin artă pentru copii cu dizabilități de naționalitate maghiară- program finanțat de Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, susținut de Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt Ungaria. Valoarea proiectului este de…

„Micii meșteșugari” , program finanțat Directia de Dezvoltare și Implementare Proiecte, Bihor, în cadrul proiectului suma obținută în anul 2018 a fost de 6000 RON.

„Caravana tradițiilor”- proiect finanțat de Direcţia Social-Comunitară Bihor proiectul se derulează de doi ani, suma obținută în anul 2018 pentru acest proiect a fost de 5000 RON.